24h-Mantorp

24h-Mantorp

Huddinge Kustoms 24h Race

Här kommer vi updatera från vårt 24/h race allt efter som tiden fortskrider. Vi ska försöka mata på med så mycket bilder det går, men av förklarliga själ är text en aningens lättare!

Race ready :P

24h - MantorpPosted by hall0n Thu, February 26, 2009 23:55:44
Då ska vi se här då!

Jag satt och funderade på om vi inte skulle styra upp en blogg, så alla ni som inte är med och rejsar på mantorp, iallafall kan följa med hemifrån, framför datorn.

Kvällen till ära har vi fixat klart 99% av bilen, nya stötdämpare, massa skojsig extrautrustning, samt en hel del säkerhetsdetaljer.

Imorgon ska det sättas dit en ny oring på ett vattenrör, och sedan är det bara ut och göra gatorna kring Huddinge Kustoms verkstaden osäkra :P Måste ha ett litet lokalt "shake-down", samt testa alla balla funktioner innan det bär av mot mantorp.

Vi skall under racets gång försöka uppdatera här, främst med text, och om allt går vägen, även med så mycket bilder vi förmår att lägga in och publicera.

06.30 på lördag morgon sitter vi i bilarna, redo för att gasa ner till mantorp och slå upp basläger, göra iordning meckplatsen, samt få bilen besiktigad.

Starten går kl 13.00 på lördag, och vi ska försöka uppdatera med lite varvtider och placeringar allt efter som, med någon eller några timmars mellanrum hela tiden.

Återkommer imorgon med lite bilder på det färdiga ekipaget!

// Huddinge Kustoms...